Tietoa sivuston sisällöstä

Sivusto käsittelee jääkiekkoa, sen historiaa sekä asemaa Suomessa.

  • Espoon Blues -jääkiekkoseura

Täältä löytyy tietoa yhdestä Suomen parhaimmista jääkiekkoseuroista. Tietoa löytyy seuran perustamisesta aina mitalitilastoihin asti.

  • Mitä on jääkiekko?

Sivusto selittää tiivistettynä mitä jääkiekko tarkoittaa ja millainen se on harrastuksena sekä urheilulajina. Aiheessa sivutaan myös jääkiekon merkitystä suomalaiselle kulttuurille.

  • Jääkiekon historia lyhyesti

Koska jääkiekolla on pitkä ja vaiheikas historia, menisi sen kokonaisvaltaiseen kattamiseen tuhottomasti aikaa. Sivulle on kerätty tiivistetysti jääkiekon historian tärkeimpiä merkkihetkiä, jotka antavat lukijalleen kattavan käsityksen jääkiekon kehityksestä aikojen saatossa.

  • Jääkiekon levinneisyys ja järjestyneisyys

Osiosta löytyy tietoa siitä kuinka laajalle jääkiekko on levinnyt ja miten sitä pelataan eri maissa. Sivulla käsitellään myös jääkiekon eri yhdistyksiä, pelisarjoista ja organisaatioita, alkaen aina jääkiekon kattojärjestö Kansainvälisestä jääkiekkoliitosta ja päättyen Suomen pieniin divisiooniin.

  • Jääkiekossa tarvittavat varusteet

Tämä sivusto käsittelee jääkiekossa vaadittavia ja suositeltavia varusteita. Jääkiekko on yksi niistä lajeista, jossa varusteet voivat olla elintärkeitä pelaajan turvallisuuden kannalta ja niihin tuleekin perehtyä kunnolla. Varusteilla on kuitenkin myös negatiivinen merkitys lajin suosioon ja tätä puidaan sivustolla myös.

  • Jääkiekon säännöt lyhyesti

Täältä löytyy tietoa jääkiekon lukemattomista säännöistä tiivistetyssä muodossa. Osio käsittelee myös eri maiden ja yhdistysten sääntöeroja ja niiden vaikutusta pelin kulkuun.

  • Jääkiekko ja rangaistukset

Sivusto käsittelee yleisimpiä rangaistuksia, mitä jääkiekossa saadaan. Tietoa löytyy myös erilaisten rangaistusten vaikutuksista ja seurauksista.

  • Jääkiekon vedonlyönti netissä

Tämä sivusto antaa neuvoja siihen, miten jääkiekosta voi lyödä vetoa ja missä. Uuden teknologian avulla vedonlyönti on yhä helpompaa ja myös täysin ummikon on helppo päästä vedonlyönnin maailmaan sisään oikeiden ohjeiden avulla. Sivusto kertoo myös esimerkkejä suosituista vedonlyöntisivustoista, joissa sekä kohteet että kertoimet ovat olleet vedonlyöjien mieleen.